Elérhetőség

 

Rendelőnk az Erzsébet park mellé költözött Gödöllőn. A Sziluett Klinika nyugodt környezetben, közel a városközponthoz várja régi és új pácineseit. Bejárata az épület jobb oldaláról van. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt. Klinikánk a földszinten helyezkedik el.

 

  • M3-as autópálya felől: Lehajtunk az autópályáról és jobbra fordulunk. A Dózsa György úton haladjunk egészen a Széchenyi István utcáig, melyen forduljon jobbra. Haladjon végig, felfelé a Széchenyi utcán, majd a végén forduljon balra a Táncsics Mihály útra. A saroktól a 3. ház bal oldalon a Sziluett Klinika.

 

  • A 30-as út felől: A Szabadság téren – a nagy kereszteződésnél – áthajtunk a síneken balra. A Dózsa György úton egészen a Kossuth Lajos utcáig haladjunk, ahol balra kell fordulni. Az utca végén forduljon jobbra a Táncsics Mihály útra és haladjon egyenesen kb. 700 m-t, majd jobb kéz felől találja meg a Sziluett Klinikát.

 

  • Térkép:

 

 

 

 

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK
 

Üzemeltető: Kft.
ANTSZ eng. száma:

 

EMAIL ÍRÁSA

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet tőlünk vagy küldhet üzenetet számunkra. Hamarosan válaszolunk Önnek.  Sziluett Klinika LézerCentrum

Kérem, értelemszerűen töltse ki a levél fejlécét !

Röviden írja le üzenetét vagy kérdését számunkra !

File csatolása űrlaphoz. Feltölthető formátumok legnagyobb mérete 1 MB: .gif, .jpg, png, .txt, .rtf, .pdf, .doc, docx, xls, xlsx
A fájlok mérete legfeljebb 1 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg png txt rtf pdf doc docx xls xlsx.

Kérem, olvassa el az Adatvédelmi Szabályzatunkat a levél elküldése előtt  !

 

Ha egyetért vele, akkor a Captcha "Nem vagyok robot" kipipálásával egyben az Adatvédelmi Szabályzatunkat is elfogadja és el tudja küldeni a levelét.

CAPTCHA
Ez a kérdés ellenőrzi, hogy emberi látogató vagy-e és egyben megóv a kéretlen, automatizált levélszemét akcióktól és egyben elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Töltse ki az üres mezőt !