Beauty Through Science

Read so far

Beauty Through Science

SZÉPSÉGTUDOMÁNY KRÉM – 50 ML
DINAMIKUS REJUVENÁCIÓ

 • Öregedést gátló hatás
 • Csökkenti a bőr megereszkedését
 • Pótolja a lecsökkent kollagén állományt
 • Újra struktruálja a bőrt

A forradalmian új technikával megalkotott fiatalító peptidekkel és a gyümölcs antioxidáns összetevőivel együtt megújítja a bőrt. Rendszeres használatával a ráncok jelentősen csökkennek, a bőr dinamikusan megfiatalodik és új ráncok kevésbé jelennek meg. Aktív hatóanyagai révén molekuláris szinten serkenti a kollagén képződést és így biztosítja a bőr fiatalságát. A legmegfelelőbben kiválasztott aktív hatóanyagok kombinációjával kínálja a maximális bőrmegújulást.

HASZNÁLATA

Gyengéden masszírozza arcára és nyakára a különleges csomagolásból egy nyomásra kinyert krémet reggel és/vagy este. Bármely jellegű kellemetlenséget észlelve konzultáljon orvosával a termék helyes használatáról.
Kísérletek alapján még az érzékeny bőrűek is használhatják, de a krém alkalmazását fokozatosan kezdje és tartsa figyelemmel plasztikai sebésze vagy bőrgyógyásza tanácsait.

FIGYELMEZTETÉS

 1. Kerülje a szemek környékét !
 2. Kizárólag külső használatra.

FŐ ÖSSZETEVŐI

 • Argirellne® - öregedést gátló peptid:
  Tanulmányok bizonyítják ennek a forradalmian új hexapeptidnek a biomechanikai ránctalanító hatását. Az Argireline® a Lipotec SA cég védett szabadalmi terméke.
 • Kelpadelle - tengeri algából kinyert biopeptid:
  Dermo - epidermális összekapcsolást teremt az ún. MMP metalloproteninekkel ( a bőr megereszkedéséért felelős összetevőkkel ). ln vivo tanulmányok bizonyítják az elasztin és a kollagén állomány jelentős javulását. Egyértelműen csökkenti a közepesen mély ráncokat és megakadályozza a bőr öregedését. A Kelpadelie® a SECMA Biotechnologies Marines cég védett szabadalmi terméke.
 • Syn® - Coll   egy kisebb peptid:
  Klinikailag bizonyítottan csökkenti a kisebb ráncokat. Az ún. tri - peptid stimulálja a kollagént, ezáltal pótolja az idő előrehaladtával lecsökkent kollagén állományt. Syn® - Coll a Pentapharm cég védett szabadalmi terméke.
 • BasallneTM - a megöregedett bőr ideális segítője:
  Javítva a sejtek vérkeringését,  növeli a bőr glikoprotein állományát, ezáltal  erőssé és simává varázsolva azt. Hatásának köszönhetően újrastrukturálódik a bőr, csökkennek a finomabb ráncok. BasalineTM a BASF cég védett szabadalmi terméke.
 • Gránátalma kivonat - E vitaminban gazdag koncentrátum:
  A gránátalma különleges gyümölcssav a rendkívül hatékony antioxidánsként mintegy ,,elsöpri'' a káros szabad gyököket.

Az Akadémia Klinika mottója: ,,Tudomány a szépség szolgálatában,, ezáltal legújabb termékük ,,SZÉPSÉGTUDOMÁNY'' néven kutatások és tanulmányok alapján is a vezető fiatalító krémként került piacra.