Áraink

Read so far

Áraink

Sziluett Plasztika LézerCentrum árai

Árainknál, ahol lehetséges törekedtünk a teljes beavatkozás, ill. műtéti költséget egyben feltüntetni, amely így tartalmazza

 • az érzéstelenítés
 • a kórházi tartózkodása ( nővéri ellátás, étkezés )
 • minden egyéb beültetendő anyag ( expander, implantátum, háló, stb. )
 • minden egyéb beavatkozás / műtét után viselendő kompressziós ruha, ill. kötés
 • a varratszedés és az ellenőrzések költségeit is.

Kisebb beavatkozások esetén, ezt nem mindig lehetséges, mivel a beavatkozás és/vagy a műtét költsége több tényezőből fakad. Pl.:

 • kimetszés díjai, ha több bőrképletet távolítunk el egyszerre
 • szövettanok díjtételei, mivel ezeket külön – külön kell szövettani vizsgálatra küldeni
 • több kezelést igénylő beavatkozások esetén csak a kezelés folyamán derül ki, hogy hány kezelésre van szükség; kezdetben csak tervezni tudjuk a kezelések számát

A honlapunkon szereplő árak csak tájékoztató jellegűek. A beavatkozás vagy műtéti terv személyes kiválasztásakor figyelembe veszünk minden tényezőt, amelyek alapján meghatározzuk a pontos díjat. Amennyiben a végösszeg pontosan nem állapítható meg a konzultáció alkalmával, akkor tájékoztatjuk Önt a befolyásoló tényezőkről, ill. többszöri kezelés esetén a várható számról. A fentebb felsoroltak miatt jelentős eltérések lehetnek akár azonos beavatkozás esetén is a beavatkozás és/vagy műtét bonyolultsága és a páciensnél fennálló fokozott műtéti kockázatok miatt.
A későbbiekben felsorolandó tényezők, ill. a szükséges legmagasabb betegbiztonság, anyag- és gépminőség miatt tűnhetnek magasnak a magyarországi plasztikai sebészeti díjak, habár még így is lényegesen alacsonyabbak, mint a modern nyugat-európai országok árai, nem is beszélve az Egyesült Államok díjairól. A plasztikai sebészek vagy plasztikai klinikák, ill. egyéb orvosi szakterület hasonló beavatkozás árainak az összehasonlításánál mindig a teljes összeget vegye figyelembe és ne csak az ár alapján döntsön. Felületesen szemlélve igen nagy eltérések lehetnek ugyanazon beavatkozások esetén is. Egy bizonyos költségszint alatt nem lehet folyamatosan biztosítani a megfelelő személyi és tárgyi feltéleket. Ami kezdetben olcsónak tűnik, nem biztos, hogy a végén is kedvezőbb árú lesz, mint minden más eszköz, gép vagy szolgáltatás esetén is látható.

Miből tevődik össze a plasztikai sebészeti beavatkozás vagy műtét ára ?

 • Hosszú plasztikai sebészeti szakorvosképzés: 6 év orvosi egyetem, utána 5 év az általános sebészeti szakvizsga és csak erre épülhet a plasztikai sebészeti szakvizsga, amely még 3 év. Ezt követően a frissen végzett plasztikai sebész szakorvos csak felügyelet mellett dolgozhat, majd újabb 5 év gyakorlati idő után praktizálhat önállóan. Ez összesen 19 év a gimnázium elvégzése után.
 • Ehhez a hosszú képzési időhöz adódik még hozzá a plasztikai sebészeti szakvizsga megszerzését követően elvégzett hazai és külföldi tanfolyamok és kongresszusok díjai. Mivel a plasztikai sebészet egy folyamatosan fejlődő tudomány, így a továbbképzések és a kongresszusi részvételek az önálló praxisjog megszerzése után is szükségesek. Beleértve az éves kötelező plasztikai sebészeti továbbképzést is.
 • A plasztikai sebészek mindig igyekeznek a legmodernebb gépekkel, lézerekkel és fogyó anyagokkal dolgozni, melyek beszerzési költségei igen magasak ( pl.: tűk, fonalak, kötszerek, implantátumok, gépek és lézerek ). A működésünkhöz szükséges gépeink beszerzési árai 2 Millió forintnál kezdődnek és a legdrágábbak akár az 50 Millió forintot is elérhetik.

Áraink

 • Konzultáció - 15 000 HUF
 • Kontroll        - 10 000 HUF