Where is the Silhouette Plastic Surgery and LaserCentre ?

 

Rendelőnk az Erzsébet park mellé költözött Gödöllőn. Nyugodt környezetben, közel a városközponthoz vájuk réi és új betegeinket. Bejárata az épület jobb oldaláról van. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt. Klinikánk a földszinten helyezkedik el.

 

  • From highway M3: Lehajtunk az autópályáról és jobbra fordulunk. A Dózsa György úton haladjunk egészen a Széchenyi István utcáig, melyen forduljon jobbra. Haladjon végig, felfelé a Széchenyi utcán, majd a végén forduljon balra a Táncsics Mihály útra. A saroktól a 3. ház bal oldalon a Sziluett Klinika.

 

  • From road 30: A Szabadság téren – a nagy kereszteződésnél – áthajtunk a síneken balra. A Dózsa György úton egészen a Kossuth Lajos utcáig haladjunk, ahol balra kell fordulni. Az utca végén forduljon jobbra a Táncsics Mihály útra és haladjon egyenesen kb. 700 m-t, majd jobb kéz felől találja meg a Sziluett Klinikát.

     

    Map:

 

 

 

 

PUBLIC INFORMATIONS
 

Üzemeltető:
ANTSZ eng. száma:

 

WRITING EMAIL

Send us messages or raise questions by using the form below to contact us. We answer you as soon as possible. Silhouette Clinic

Please, fill out the following form to send us a message

Please, write your message or questions here

Please, read our Privacy Policy before send your email !

 

If you agree, please, click "I'm not a robot" checkbox of Captcha - you also accept our Privacy Policy - and then you can send your email.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions and accept our Privacy Policy.
Fill in the blank.