Bemutatkozás

Read so far

Bemutatkozás

SZILUETT PLASZTIKA LÉZERCENTRUM

En: 2000-ben Ingyen WiFi a váróban a Sziluett Plasztika LézerCentrum vendégeinek részére.indult a rendelés Gödöllőn az Átrium Üzletházban. 2007. év végén a rendelő megújult és új helyre költözött Gödöllő központjában, a Tűztoronyházba. Az átalakítással egyidőben bővítettük kapacitásunkat és új rendeléseket indítottunk. A megújult géppark lehetővé tette számunkra a szépészet újabb területeinek bevezetését rendelőnkben. Meghosszabbítottuk nyitvatartásunkat a könnyebb elérhetőség végett. A várakozási idő minimálisra csökkentése érdekében előjegyzéssel dolgozunk.  Meghitt, nyugodt környezetben, légkondicionált helyiségekkel várjuk érdeklődő és szépülni vágyó pácienseinket. Amíg Ön vagy hozzátartozója várakozik szabadon elosvashatja elektronikus leveleit vagy böngészhet az interneten saját gépével.

 

RECEPCIÓ

Sziluett Plasztika LézerCentrum recepciója.Sziluett Plasztika LézerCentrum rendelő és váró bejárata.

VÁRÓ

Sziluett Plasztika LézerCentrum várója bemutató vitrinnel.Sziluett Plasztika LézerCentrum várója kényelmes kanapékkal..

 

A váróban kényelmes körülmények között tájékozódhat a kívánt beavatkozásról vagy érdeklődhet egyéb szépészeti eljárások, termékek felől.

RENDELŐ

Sziluett Plasztika LézerCentrum rendelője lézerrel.Sziluett Plasztika LézerCentrum rendelője kényelmes konzultációs lehetőseggel.

PÁCIENS - VÉLEMÉNYEK

1. Páciens ( Tetoválás eltávolítás lézerrel, heg nélkül ) :

Barátságos kellemes a rendelő, nagyon kedves asszisztencia, kiváló a szolgáltatás ! Rugalmas időpont egyeztetés, minden kedves látogatónak ajánlom bizalommal !

 

Köszönöm Sziluett Plasztika ! További sok sikert kívánok és jó egészséget !


2011. április

 

Üdvözlettel : Attila