Dr. Gyetván János Plasztikai Sebész, Sebész

Read so far

Dr. Gyetván János Plasztikai Sebész, Sebész

1991-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Sebészként helyezkedtem el a Pest Megyei Flór Ferenc kórházban, ahol 9 évet dolgoztam. Ebben a nagy forgalmú kórházban komoly gyakorlatot szereztem sebészetből. 1996-ban szakvizsgáztam általános sebészetből. A sebészeti minősítésDr. Gyetván János - plasztikai sebész megszerzése után a plasztikai sebészet felé orientálódtam, így pályámat a Szent István Kórház Plasztikai Osztályán folytattam. 2001-ban megszereztem második szakvizsgámat plasztikai sebészetből.  Közben számos hazai és külföldi kongresszuson, képzésen vettem részt.

2000 - ben kezdtem el magánrendelésemet. Jelenleg Budapesten és Gödöllőn foglalkozom plasztikai sebészettel. Plasztikai sebészeti beavatkozásokat a Sziluett Plasztika LézerCentrum nevében végzek, kórházi háttérrel.
A plasztikai sebészet egy igen dinamikusan fejlődő szakma. A modern technika alkalmazásaként többfajta laserrel, IPL készülékkel és endoscoppal bővítettem tevékenységemet. Pár hónapja klinikánk bevezette az egyik legmodernebb Fractionált lézert, mellyel már Gödöllőn is elvégezhető a lézeres arcfiatalítás. A precíz laserek sebészeti alkalmazása lehetővé teszi sok  bőrfelszíni, ill. bőr alatti elváltozás megszüntetését minimális heg hátrahagyásával, ill. bizonyos esetekben heg nélkül is. Az endoscop rendszeres használata megnöveli a plasztikai beavatkozások biztonságosabb végzését és lehetővé teszi a még rejtettebb hegek alkalmazását az eredmény fokozása érdekében.
Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi kongresszusokon, ahol beszámolok eddig elért eredményeimről és tájékozódom az új plasztikai sebészeti technikákról, ill. esztétikai gépekről.
Magyar és nemzetközi plasztikai sebész társaságok tagja vagyok :
 
 
 
Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság
( MPHEST )


Esztétikai Szekció

International Society of Aesthetic Plastic Surgery
 
 
 
 
 
 
International Society of Aesthetic Plastic Surgery
( ISAPS )