Pure Akademikliniken Peel

Read so far

Pure Akademikliniken Peel

TISZTA KLINIKAI BŐRHÁMLASZTÓ – 200 ML
ENZIMSAVAS KLINIKAI BŐRHÁMLASZTÓ

 • Csak licencjogú bőrterapeuták használhatják
 • Glycol- és szalicilsav tartalmú hatékony szer
 • Csökkenti a hyperpigmentációt, a napfény okozta károkat és a finom ráncokat

Az Akadémia Klinika által kifejlesztett Tiszta Klinikai Bőrhámlasztó igen hatékony szer, melyet akkreditált bőrgyógyászok állítottak össze. Az alfa és béta hidroxysavak kombinációjával a termék rendszeres alkalmazásával kisebb ráncok, a pigmentfoltok, a napkárok és az aknés hegek eltűnnek.

HASZNÁLATA

Keverjen össze az 1 % -os Papaya Enzimport 5 - 10 ml Tiszta Akadémia Klinika Bőrhámlasztó folyadékkal. Kenje fel a megtisztított bőrre  és hagyja rajta 2 - 7 percig, a páciens bőrállapotától, tűrőképességétől és érzékenységétől függően. Egyes esetekben enyhe bizsergő érzés előfordulhat, de ez könnyen megszüntethető egy kis legyezéssel. Figyelje a páciens arcát és azonnal mossa le a felvitt krémszerű anyagot vízzel, ha a páciens nem érzi jól magán, vagy bármely diszkomfort érzésről panaszkodik. A legjobb, ha ún. „rétegezett” módszerrel visszük fel a szert, így figyelhetjük a reakciót. Lemosni és semlegesíteni vízzel lehet. Más pácienseknél a bőr halvány rózsaszínűvé vagy enyhén pirossá válhat néhány órára a hámlasztás után. Ha ez ál1 fenn, akkor a kezelés után feltétlenül használja a Tiszta Regeneráló Krémet, hogy a bőr megnyugodjon és megfelelően hidratálttá váljon.

FIGYELMEZTETÉS

 1. A szem környékére nem kerülhet a szer !
 2. A tiszta klinikai bőrhámlasztót kizárólag a témából vizsgázott, szakképzett bőrtera-peuták használhatják !
 3. Nem forgalmazható lakosságot kiszolgáló üzletekben !

FŐ ÖSSZETEVŐI

 • Glikolsav:
  A glikolsav javítja a bőr vastagságát, az elasztin rostok minőségét, javítja a kollagén rugalmasságát és visszafordítja a kor jeleit. Ugyanakkor hidratál és javítja a bőr vízmegtartó képességét. Mindezek miatt a bőr rugalmasabbá és sugárzóbbá válik.
 • Tejsav:
  Része a bőr természetes hidratáló rendszerének. Öregedésgátló tulajdonsággal bír, hasonlóan a glikolsav hatásához.
 • Szalicilsav:
  A fűz- és nyírfakéregből kinyert szalicil sav az ún. Beta Hydroxy ( BHA ) család egyik tagja. ( FAD = hidrogénszállító molekula, a hidrogén oxidációja során két molekula az ATP termelését eredményezi ) Rendszeres használatával csökkennek a pigmentfoltok, csökken a bőr egyenetlensége és a finomabb ráncok is eltűnnek. A BHA savak ún. lipotikus savak, melyek beépülve a szőrtüszőkbe és a kitágult pórusokba összehúzzák azokat anélkül, hogy irritációt okoznának.
 • Almasav:
  A fakó bőrt sugárzóvá varázsolja.
 • Hamis fagyöngy kivonat ( Achillea millefolium ):
  Ez a gyógynövény kivonat antiszeptikus hatású, fertőtlenítő és vérzéscsillapító hatású.
 • Papaya por:
  Papaya enzimet, valamint proteáz enzimet tartalmaz a biztonságos hámlasztáshoz. Az enzimek segítségével az elhalt hámsejtek könnyen eltávolíthatók és az új bőr tündöklővé válik.