Pure Active Serum

Read so far

Pure Active Serum

TISZTA AKTÍV SZÉRUM – 50 ML
AHA + BHA OPTIMALIZÁLÓ

 • Ránctalanító
 • Vízpótló, nedvesítő
 • Javítja a napkárok hatásait

Az Akadémia Klinika által kifejlesztett szérum ideális otthoni használatra. Hatékony összetevői az alfa- és bétahidroxy savak, melyek kompaktabbá és  rugalmasabbá, ezáltal fiatalabbá teszik azt. A simább állomány, a kevesebb ránc és  a ragyogás mind – mind növelik a bőr tündöklő hatását. Segíti a napkárok eltüntetését, halványítja az öregségi- és pigmentfoltokat, javítja az arcbőr állományát. Növeli a hidratáltságot, javítva a vízháztartás egységét. Idővel a bőr kevésbé ráncos, kevésbé dehidratált és így tónusosabb lesz.

HASZNÁLATA

Tegyen két pumpányit a szérumból a megtisztított és tonizált területre. Használhatja nappalra és éjszakára arcra, nyakra, dekoltázsra az Ön bőr-specialistájának ajánlása alapján. Önmagában vagy valamelyik krém vagy lotion ( arctej ) alá is alkalmazható.

FIGYELMEZTETÉS

Kerülje a szemek környékét !

FŐ ÖSSZETEVŐI

 • Glikolsav:
  A természetes gyümölcssavak a vizet beépítik a bőrbe, így nedvesítőként működnek. Hámlasztóként eltávolítja az elhalt hámsejteket, így egészségesebb és simább lesz a bőr. A 4,2 % -os glikolsav 3,9 % -os PH értékkel megfelelő koncentrációban hat, ugyanakkor minimálisan irritáló.
 • Szalicilsav:
  Ez egy nem irritáló betahidorxy sav, amely főként hámlasztóként működik. Segíti az új bőr kialakulását, elkerülve a pórusok eltömődését. Az édes nyírfakéregből és leveleiből kinyert szalicilsav eltünteti a pigmentfoltokat, kisimítja az eldurvult felhámot, csökkenti a finom ráncokat. Hatását hosszú ideig megőrzi. ( A szalicilsav hidrogénje oxidációba lép a bőrben lévő hidrogénnel. )
 • Tejsav:
  Alfa-hidroxy sav anti - aging tulajdonságokkal bír, hasonlóan a glykolsavhoz, de nagyobb molekulákkal. A bőr erősebb lesz, javul a vízháztartása, mivel a felsőbb rétegek is megfelelően hidratáltak.
 • Almasav ( oxid borostyánkősav ):
  Leggyakrabban az almából nyerik. Különleges antioxidáns és jelentős hidratáló hatásával, mintegy „védő hidratáló pajzsot” alakít ki a bőrön.