Breast Reconstruction

Read so far

Breast Reconstruction

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ !

Mielőtt továbbmenne, kérem, olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat ! Önnek jó- vagy rosszindulatú elváltozás miatt csonkolták részben vagy egészen az egyik vagy mindkét mellét. Ennek következtében egyik vagy mindkét melléből hiányzik mirigy- és zsírszövet. Ennek következtében a két mell viselkedése hízásra, fogyásra, ill. formára másként viselkedik. 25-30 %-ot meghaladó különbség esetén a legnagyobb gyakorlattal és jóindulattal rendelkező plasztikai sebész is csak közelíteni tudja egymáshoz a két mellet. A helyreállító műtét után a legjobban sikerült esetben is melltartóban, ill. ruhában csaknem tökéletes az eredmény, de levetkőzve mindig lesz különbség a két mell formája között. Ez köszönhető az eltávolított szövetmennyiségnek, az utána kialakult hegesedésnek, ill. a sugár- és/vagy kemoterápia hatásának. A helyreállító műtét esetén alapvető, hogy a plasztikai sebész a lehető legnagyobb gondossággal jár el, az Önnek leginkább megfelelő eljárást választja. Tájékoztatja Önt a szükséges beavatkozásokról és azok időbeni tervezéséről. Ennek ellenére a tágítási vagy gyógyulási folyamat mindenkinél más módon alakul, mindig egyéni. Ennek köszönhető, hogy a műtéti eljárás folyamán gyakran nem szokványos a gyógyulás, mely meglepetést okozhat és amely előre nem volt látható. A megfelelő eredménnyel járó helyreállító műtét általában több műtétből áll, melyek számát és nagyságát mindig az aktuális állapothoz, ill. az Ön igényeihez igazítjuk.

Amennyiben Ön el tudja fogadni a fentebb leírtakat, lapozzon tovább, hogy többet megtudjon a lehetőségeiről !

 

Dr. Gyetván János

 

Possibilities for breast reconstruction ...

PÁCIENS - VÉLEMÉNYEK

1. Páciens ( Emlőhelyreállítás jobb oldalon és mellkorrekció a bal oldalon ) :

Tisztelt Doktor, kedves Mindenki!

Hálával és köszönettel tartozom elsősorban és kiemelten Gyetván doktornak munkája színvonaláért, a mostani jó közérzetem elősegítéséért, emberi és korrekt hozzáállásáért állapotomhoz, betegségemhez, hozzám. Nem utolsó sorban köszönet minden segítőjének, kolléganőjének, a drága főnővérnek.
2007-ben megállapított mellrák betegségem következtében mell ill. nyirokcsomók eltávolítását végezte rajtam, majd expander behelyezése után 2009-ben megtörtént a végleges mellimplantátum cseréje is. Az ép mellem is korrekcióra került, melynek következtében most, 2010-ben két szép, formás mell tulajdonosának mondhatom magam, önbizalmam és nőiségem csak erősödött, melyhez a doktor munkája nagymértékben hozzájárult.
 
Sok-sok köszönet mindenkinek!

 

2010. december

 

Üdvözlettel : Szilvia