Pure Repair Night

Read so far

Pure Repair Night

ÉJSZAKAI REGENERÁLÓ KRÉM – 30 ML
RETINOL - KOMPLEX REGENERÁTOR

 • Kollagén - képző és textúra simító
 • Csökkenti a pigment foltokat
 • Minimalizálja a napfény okozta bőrhibákat

A retinolt, vagyis az A vitamint a biomedikai kutatások szerint az aknés bőr ellen alkalmazták, de újabban fedezték fel a kiváló ránctalanító hatását. Az éjszakai regeneráló krém stabil formájú, kapszularizált retinolt tartalmaz, mely újrastrukturálja a bőrt anélkül, hogy irritációt okozna. Ez az aktív összetevő a nukleotid savval együtt antioxidánsként működik, ami azt jelenti, hogy „leszereli” a szabad gyököknek hívott ellenséget. Folyamatos használatának eredménye a csökkenő ráncok, elhalványuló barna foltok, simább és egyenletesebb bőr. A napfény által okozott öregségi árulkodó jelek is eltűnnek ! Az arcbőr időről - időre több kollagént és kevesebb pigmentet ( melanin ) termel így a végeredmény egy teltebb, fiatalabb bőr.

HASZNÁLATA

Tegyen két pumpányit a megtisztított bőrre, lehetőleg éjszakára. Napra érzékenyek időszakosan használják nappalra is a 30 -as Faktorú Napvédő Krém alá, de folyamatos alkalmazását nappalra nem ajánlják.

FIGYELMEZTETÉS

Kerülje a szemek környékét !

FŐ ÖSSZETEVŐI

 • Retinol:
  Serkenti a bőr megújulását, a sejtek közti kollagén vastagodását. Csökkenti a pórusok tágulatát, segíti a napkárosított bőr regenerálódását, a szeplők, a hyperpigmentált bőr és a mikroszkópikus változások eltűnését, mivel normalizálja a sejtek szerkezetét és karbantartja a vérereket.
 • Ursolic sav - Nukleotid sav:
  A károsodott bőr helyreállítója, mivel eltünteti a ráncokat és az életkor okozta jeleket. Újratermelve a kollagént, így rugalmassá teszi a bőrt. Természetes anyagként megtaláljuk bizonyos növényekben, melyek a bőrt és a hajat is táplálják. A nukleotid sav az elasztin enzimeket is serkenti, mivel megóvja azokat a szerkezeti károsodásoktól.
 • Areca Catechu:
  Dióféle ( Betel dió ) kivonata a szabad gyökök ellen hat, védi az elasztin rostokat és gyulladáscsökkentő.
 • Jojoba olaj és sárgarépa kivonat:
  A jojoba olaj felel a bőr puhaságáért és csökkenti a ráncokat, míg a sárgarépa kivonat kondícionálja és antioxidánsként védi a bőrt.
 • Édesgyökér kivonat:
  Gyulladáscsökkentőként hat és mint bőrvilágosító sugárzóvá teszi a bőrt.