Pure Protection SPF 30

Read so far

Pure Protection SPF 30

SPF 30 Faktorú Krémes Hatású Napvédő Krém - 50 ml
A 30-as védőfaktor , hármas hatású napvédő krém.

 • Véd az UVA + UVB káros sugaraktól
 • Növényi kivonatot tartalmaz
 • Könnyű állagú

Teljes spektrumban véd a nap károsító hatásai ellen és megóvja a bőrt a nap által okozott öregségi foltoktól. Mikrofinomságú titán és cink összetevői biztonságosan óvnak a káros UVA hatástól, ugyanakkor lehetővé teszik a barnulást. Véd az UVB sugaraktól, megakadályozva ezáltal a későbbi ún. öregségi foltok kialakulását. A hatékony antioxidánsként működő rozmaring, lycopin, szőlőkivonat, zöld- és fehér tea védenek a szabad gyökök hatásai ellen és megakadályozzák a bőr lipid sejtjeinek idő előtti oxidációját.
A bőrgyógyászok a napvédő krém mindennapi használatát javasolják, mivel a napvédelem alapvetően öregedés - gátló és a bőrrák kialakulása ellen a leghatékonyabb védekezés.

HASZNÁLATA

Vékonyan kenje be az arcát és testét legalább 20 perccel a napra menetele előtt, hogy elegendő időt adjon a krém felszívódására. A 30 -as Faktor Napvédő Krém mintegy befejező krémként ajánlott az Akadémia Klinika által kifejlesztett szérum vagy hidratáló krém fölé. Használható önmagában is a make-up alá !
Ismételje meg a felvitelt gyakran, különösen sportolás közben, fürdés és törülközés után !

FIGYELMEZTETÉS

6 hónapnál fiatalabb csecsemők részére a krém nem ajánlott !

FŐ ÖSSZETEVŐI

 • Titán dioxid és cinkoxid:
  Ezek az összetevők a napvédő krémnek a biztonságos, bőr irritációt nem okozó alkotóelemei. Magasan mikronizált finom szemcséi visszatükrözik a fénysugarakat, így elhárítják azok károsító hatásait.
 • Ethylhexyl methoxycinnamate:
  Hatékony, nem irritáló kémiai anyag, mely elnyeli az UVA és UVB sugarakat.
 • Szőlőkivonat és Lycopin ( karotin pigment ):
  A szőlőben lévő Proanthocyanidins ( másképpen OPC – molekulák ) segítik a bőrt fiatalnak maradni, az UV sugarak káros hatásainak csökkentése által. Az öregedés egyik oka az elasztin enzimek roncsolódása, ami a gyulladásos folyamatok következménye. Az antociánok különösen jól blokkolják ezt a folyamatot, így biztosítják az elasztin rostok egységét.
 • Thermus Thermophilus enzim:
  Ez egy „javító” enzim, mely a bőr három rétegének egységét biztosítja. A 30 -as Védőfaktorú Napvédő Krém „Hármas Védőhatása” -ként antioxidáns védelmet biztosít az emelkedő bőrhőmérséklet során.
 • Cyclopentasiloxane:
  Egy polimer lánc, mely a megfelelő vízháztartást biztosítja. Felszívódó, nem olajos hatású, selymesen lágy érzetet adva szívódik fel a bőrbe.