Pure Berry Toner

Read so far

Pure Berry Toner

GYÜMÖLCSÖS HIDRATÁLÓ TONIK - 200 ML
„SARKVIDÉK HIDRATÁLÓJA”

Az Akadémia Klinika által speciális céllal kifejlesztett tonik. Áfonya, ribizli és fehérszeder gyümölcskivonat összetétele miatt vitaminban, ásványi anyagokban és esszenciális tápanyagokban gazdag. Hidratál és véd a kiszáradástól. A 30 % -os koncentrációjú gyümölcskivonat és a grapefruit leve, mintegy antioxidáns védőpajzsként óv a szabadgyökök károsító hatásától. Védi a bőr kollagén és elasztin sejtjeit a kor előrehaladtával jelentkező „összeeséstől” A gyümölcsös hidratáló toniknak frissítő és puhító tulajdonságai is vannak, de az EU szabályokban felsorolt 26 allergizáló összetevők közül egy sincs benne.

HASZNÁLATA

Kis vattakorongra tegyünk a gyümölcsös hidratáló tonikból és gyengéden töröljük át az arcot és a nyakat, melyet előtte gondosan megtisztítottunk. Közvetlen sminklemosás után, vagy akár napközbeni frissítésként is alkalmazható.

FŐ ÖSSZETEVŐI

 • Áfonya, ribizli és fehér szeder:
  A fenti gyümölcsök növelik a hidratáltságot és csökkentik a vízpárolgást. E, C vitaminokban és omega - 3 zsírsavakban gazdagok. A ribizli mag olaja kitűnő fertőtlenítő, így a szabadgyökök ellen biztos védelmet jelent.
 • Grapefruit lé:
  A grapefruit kivonata jelentős szerepet játszik a kollagén és elasztin rostok stabilizálásában. A kollagén - védelem a ránctalanítás egyik legfontosabb lépése.
 • „Pseudoalteromonas” Ferment kivonat:
  Ez az érdekes összetevő - tudományos kutatások alapján - megelőzi a bőr kiszáradását és védi a bőrfelszínt az extrém hidegtől. Ez az ún. Antarktiszi glikoprotein, melyet külsőleg kozmetikai célra alkalmaznak. A kísérletek adatai szerint fokozza az abszolút hidratációt, az I. és lV. típusú kollagén jelenlétét, valamint az elasztin termelését. Összességében ránctalanító hatású.
 • Tocopherol ( E vitamin )
  Az E vitamin elsődleges védi a sejteket a stressz hatásaitól. Terápiás lipidekben oldódó antioxidáns, mely védelmet jelent a napfény okozta öregedési folyamatokkal szemben.